...чиста дошка для розбитих душ !
|
|
Снежка | Дата: Пятница, 14.03.2008, 15:13 | Сообщение # 31 |
Генерал-лейтенант
Статус: Под Штурвалом
| жила была на свете волчья стая в краю степном,безлюдном и пустом пришли чужие всех престреляли и в этом месте выстроили дом. одна осталась серая волчица на первый взгляд ей очень повезло она сумела от беды укрыться и выжите ,не погибнуть всем на зло. все в доме спят,давно погасли окна и в лунном счете слышен волчьи вой. нет больше стаи лишь асфальт и окна и ей не выносимо быть одной в глазах людей лишь ненависть и злоба весь мир в нее прицелиться готов, а из ее детейживых и теплых нашили люди шапок и унтов. не говорите мне что люди звери ведь зверь не может столь жестоким быть не знает хищник ненависти к жертве он просто хочет стаю накормить а я хочу напиться и забыться мой телефон молчит и в дверь не постучат я чувствую себя степнгой волчицей лишившейся и стаи и волчат и если в друг однажды ночью темной ты в тишине услышишь волчий вой то знай ,я по тебе скучаю очень мне так невыносимо быть одной..
|
|
| |
Буржуй | Дата: Пятница, 14.03.2008, 15:21 | Сообщение # 32 |
Лейтенант
| ..БРАВО...
...і переконайте мене , що я не правий...
|
|
| |
Снежка | Дата: Пятница, 14.03.2008, 15:45 | Сообщение # 33 |
Генерал-лейтенант
| спасибо(ковыряя ножкой по) Добавлено (14.03.2008, 15:26) --------------------------------------------- *пол Добавлено (14.03.2008, 15:45) --------------------------------------------- як познайомились не пам"ятаю та зараз біля мене ти я відчуваю коли ми разом я палаю на нашу зустріч з нетерпінням я чекаю декілька хвилин з тобою- вічність сдова з вуст твоїх- радість нажаль для тебе - це дурість можливо,тобі потрібна інша, натомість так, я особлива знаю і рішення твое я поважаю нехай не будешь ти зі мною, але я подумки з тобою
|
|
| |
Буржуй | Дата: Пятница, 14.03.2008, 16:50 | Сообщение # 34 |
Лейтенант
| -Ніхто не знає значень слів , так як в небі... -Ніхто не знає , тільки я коли біля тебе...Добавлено (14.03.2008, 16:50) --------------------------------------------- то слова не мої..а Кузьми Скрябіна....
|
|
| |
Milos | Дата: Пятница, 14.03.2008, 16:54 | Сообщение # 35 |
Генерал-майор
| Quote (Буржуй) ....Milos....здається не тільки я начитався Коельйо і де Куантє.... Чесно признатися - я не читав Коельйо І де Куантє і даже вперше чую..
"...даже самый гениальный мозг ржавеет в бездействии..."
|
|
| |
Буржуй | Дата: Пятница, 14.03.2008, 17:31 | Сообщение # 36 |
Лейтенант
| "Я часть той силы, что вечно жаждет зла, но все же совершает благо!!!" -таке я читав в Коельйо.... Добавлено (14.03.2008, 17:31) --------------------------------------------- ..а ще щось подібне ВБулгакова В МАЙСТІ І МАРГАРИТІ...
|
|
| |
Снежка | Дата: Суббота, 15.03.2008, 22:44 | Сообщение # 37 |
Генерал-лейтенант
|
|
|
| |
semistrel | Дата: Воскресенье, 16.03.2008, 00:40 | Сообщение # 38 |
ГЕнералисимус
| Quote (Milos) Чесно признатися - я не читав Коельйо І де Куантє і даже вперше чую.. їх можна читати і не з розбитою душею..
|
|
| |
Milos | Дата: Воскресенье, 16.03.2008, 00:47 | Сообщение # 39 |
Генерал-майор
| Останнім часом хочется щось почитати, рослабитися...а не знаю що...ось недавно прочитав Дереша "Культ" та "Поклоніння ящірці"....незвичайний в нього стиль...хоч і нецензурщини багато, але цікаво...детально і гарно описує....
|
|
| |
Riva | Дата: Воскресенье, 16.03.2008, 11:30 | Сообщение # 40 |
Генерал-майор
| Milos, мені друг обіцяє вже більше року обидві книжки дати,даремно він мені про них розповів,ЗАЧОД)))
|
|
| |
Milos | Дата: Воскресенье, 16.03.2008, 21:48 | Сообщение # 41 |
Генерал-майор
| А ще хочеться "Фауста" перечитати...теж гарний твір...правда я його не до кінця прочитав....якийсь *цензура* сторінки повиривав.
|
|
| |
semistrel | Дата: Воскресенье, 16.03.2008, 21:51 | Сообщение # 42 |
ГЕнералисимус
| Шановні власники розбитих душ!! велике прохання до всих - писати в тему!!будьласочка!!
|
|
| |
Буржуй | Дата: Понедельник, 17.03.2008, 09:16 | Сообщение # 43 |
Лейтенант
| ....Девушкам недостает - женственности ! ....А женщинам - девственности !Добавлено (17.03.2008, 09:09) ---------------------------------------------
Quote (semistrel) Шановні власники розбитих душ!! велике прохання до всих - писати в тему!!будьласочка!! ...то моя сторінка , і хай пишуть що хочуть ....а на рахунок книжок ... раджу прочитати твір якогось скандинавського автора "Помаранчева дівчинка"(то не політичне)Добавлено (17.03.2008, 09:16) --------------------------------------------- Юстейн Ґордер Помаранчева дівчинка
|
|
| |
semistrel | Дата: Вторник, 18.03.2008, 18:24 | Сообщение # 44 |
ГЕнералисимус
| Quote (Буржуй) то моя сторінка , і хай пишуть що хочуть ...ну - добре-добре - в порядку виключення, бо дуже подобається твоя українська мова..
|
|
| |
Буржуй | Дата: Вторник, 18.03.2008, 18:27 | Сообщение # 45 |
Лейтенант
| ..українська не моя а НАША , але не всі просто вміють нею писати... Добавлено (18.03.2008, 18:27) --------------------------------------------- до речі , питання : ...яка мова для людини є рідною..???????????
|
|
| |