Евтаназія
|
|
Sacred | Дата: Вторник, 25.03.2008, 22:45 | Сообщение # 1 |
ГЕнералисимус
Статус: Под Штурвалом
| Евтаназія. Під цим поняттям розуміється навмисне прискорення чи спричинення смерті хворого, який перебуває в дуже важкому стані. Тобто, якшо якась людина є у смертельній хворобі, чи в комі, переносить важкі страждання, і виздоровлення їй не світить, то з її згоди чи зі згоди родичів їй вводиться смертельний препарат, чи просто відключають апарати, які підтримують життя в реанімації з метою припинення страждань. Ваші думки стосовно цього. Що це, милосердя, чи цинічне вбивство?
|
|
| |
Serg | Дата: Среда, 26.03.2008, 10:03 | Сообщение # 2 |
ГЕнералисимус
| Кожна людина повинна боротися за своє життя до останнього і на мою думку Евтаназія - цинічне вбивство
Управление форумом : п.№1 Администратор всегда ПРАВ! п.№2 Обращатся в п.№1
|
|
| |
Riva | Дата: Среда, 26.03.2008, 12:05 | Сообщение # 3 |
Генерал-майор
| Serg, повністю погоджуюсь...
|
|
| |
Sacred | Дата: Среда, 26.03.2008, 13:57 | Сообщение # 4 |
ГЕнералисимус
| а ви бачили фільм "Между небом и землёю"? там теж шось було на випадок цього
|
|
| |
Angel | Дата: Четверг, 17.04.2008, 01:15 | Сообщение # 5 |
Полковник
| Это не убийство, это самогубство, потомучто- это укол, о котором просит сам человек, который болеет, и нет надежды вылечится, и который страдает от боли.... Но у нас запретили ее делать, и теперь врачи отказываются, и смотрят как мучается человек от боли.... Может это и жестоко я говорю, но лутше на мое мнение послушать болеющего и зделать Евтаназию, чем смотреть на человека который мучается от боли....
|
|
| |
Angel | Дата: Четверг, 17.04.2008, 01:20 | Сообщение # 6 |
Полковник
| Serg, за що боротися? За хворобу яка не виліковуется, і від якої життя втратило сенс життя... Лікарі добровильно це не роблять, роблять по проханню хворого....
|
|
| |
Milos | Дата: Четверг, 17.04.2008, 15:25 | Сообщение # 7 |
Генерал-майор
| тут я полностю согласен с Angel !!! Quote (Angel) Может это и жестоко я говорю жестоко смотреть как умирает человек, у которого нету шансов выжить... если б я оказался в таком положении, тто точно просил бы что б меня убили...зачем нужет ето ад на земле?
"...даже самый гениальный мозг ржавеет в бездействии..."
|
|
| |