Суббота, 23.11.2024, 09:02
Wanderers of WorldsГлавная

Вход
Приветствую Вас Странник | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Странник иди на огонь, Он приведет тебя К новой инфе
  • Страница 1 из 1
  • 1
Правда
SacredДата: Вторник, 25.03.2008, 21:45 | Сообщение # 1
ГЕнералисимус
Статус: Под Штурвалом
Кому потрібна правда???
як часто ви обманюєте, що тягне на обман???
ви думаєте так краще, чи просто щоб втекти від відповідальності???
якщо думєте що так краще, то ким себе треба вважати щоб знати що для інших краще.
а якщо щоб втекти від відповідальності - дивно, правда єдина річ яка завжди стає явною.

чи справедливо від когось вимагати тільки правди при цьому не притримуватись власного ж правила????
обман в стосунках, і обман решти - є різниця???
ви часто говорите собі - краще б я того не знав???
чи правильний підхід - очі не бачать - серце не болить????

ви вмієте брехати так щоб вас потім не мучила совість???
ви часто розплачувались за свою чесність, і довірливість???

"Жили собі ВІН і ВОНА. І жили вони так добре, що ніщо не могло зруйнувати їхнього щастя. Кожен був впевнений в іншому, як в самому собі.
Одного разу їм стало нудно." Побавимось в правду ! "- запропонував він. Вона згодилась. Всю ніч вони сповідались один одному. Спочатку він розказав їй про свої маленькі захоплення, про невеликі чоловічі дурості,про то що цілих два тижня був закоханий у їхню спільну знайому.Вона, в свою чергу призналась,в декількох маленьких романах, розказала про зустріч з таємничим незнайомцем, який кожен місяць надсилав їй букет квітів; про свої фантазії...
З настанням ранку вони замовкли...І це мовчання вперше за ці роки було таке обтяжливе.Вони мовчали і на наступний день. А потім він сказав " Я більше не можу з тобою бути". І пішов. Але вона була рада, що сталось саме так, тому що в вухах ще чулась його розповідь , про гарненькі ніжки їх знайомої.."
Робіть висновки...

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Внимание ща проводиться очистка форума! Все модераторы почистите свои форумы. Старые темы в архив,или удаляйте это вам решать.
и про глупые ответы тоже не забывайте, сразу же косите если тема разговора пошла не по теме раздела!
©MOTS

Copyright MyCorp © 2024