Суббота, 23.11.2024, 07:37
Wanderers of WorldsГлавная

Вход
Приветствую Вас Странник | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Странник иди на огонь, Он приведет тебя К новой инфе
  • Страница 1 из 1
  • 1
Помста
SacredДата: Вторник, 25.03.2008, 16:07 | Сообщение # 1
ГЕнералисимус
Статус: Под Штурвалом
побачивши цю розповідь не могла оминути її уваги..."живе собі хлопчик і була у нього дівчинка.. він її любив, все робив заради неї. якби вона сказала відрізати пальця, то він би то зробив, не спитавши навіть навіщо їй це.. але вона того не робила, вона інакше робила: тягла з нього усі гроші, можливості, використовувала у своїх цілях його зв' язки, підлаштувала так, що його квартира перейшла їй, постійно йому зраджувала і не приховувала того... а потім, коли висмоктала з нього все що могла сказала йому ад'юс і бачили її..
він після того впав у шалену депресію, приходив до колись своєї, а тепр її квартири, благав, просив, принижувався як тільки міг, щоб вона повернулась у його життя, щоб не полишала його...
пройшло кілька років
тепер сей хлопчик став шанованою людиною в певній сфері, його знають всюди, він стоїть на ногах міцно, відкрив своє діло, став депутатом... одним словом, розкрутився хлопака. зараз він має багато бабла, але працює над новим проектом, який має запускати закордоном, і який має принести в енну кількість разів більші гроші, ніж то шо він має зараз...
коли його запитали що є сенсом його життя зараз він відповів знаєте шо?.. „хочу заробити неймовірну купу бабла, шоб та с**а, про це дізналась і сама приповзла до мене, а вона приповзе, бо гроші нюхом чує і йде на них як тварина на кров... я хочу щоб вона стала знову залежною від мене, як тоді, але не тільки матеріально, а й духовно, хочу щоб вона тремтріла від бажання і мрій бути зі мною.. хочу щоб вона звикла з думкою що ми створені одне для одного, що я її сенс, вона просто одразу цього не помітила, хочу щоб вона була щаслива... а як тільки вона це відчує, як тільки відчує спокій на душі... я її так кину, щоб вона на все життя зламалась, щоб вона за останні копійки спала з кожним вонючим козлом...шоб вона відчула яке вона насправді лайно...“
це бажання помсти... воно таке... що скажете про цю розповідь і про помсту взагалі? чи вартує гра свічок?..

SergДата: Вторник, 25.03.2008, 16:14 | Сообщение # 2
ГЕнералисимус
Дівчинко-альфонс ...
Помста - погана річ ,але не кожен може перед нею втриматись sad

Управление форумом :
п.№1 Администратор всегда ПРАВ!
п.№2 Обращатся в п.№1

RivaДата: Вторник, 25.03.2008, 16:14 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Я вважаю безглуздим і жорстоким прагення змусити люлиму бути з тобою проти її власного бажання,звісно можна обмежитися дружбою але біль,що викликають почуття,замкнені всередині можуе бути нестерпним...

SacredДата: Вторник, 25.03.2008, 16:23 | Сообщение # 4
ГЕнералисимус
Riva, Дружба може скінчитися коханням,але кохання дружбою ніколи...
Serg, мене багато разів підставляла краща подруга..навіть зраджувала..але я не помстилася...бо який сенс ламани ще чиєсь життя..просто коли мене виперли на силу з будинку і почали мири з нею після стількох випадків всього..я просто висказала їй все що думала..зробила такий висновок нашого товариства..її,на мою думку,помилок...і чомусь ця на очах цієї дівчини я вперше побачила сльози...після цього випадку я починаю задуматися над словами своєї матері..що інколи словами можна людину вбити..не прикладаючи ніяких зусиль..

SergДата: Вторник, 25.03.2008, 16:26 | Сообщение # 5
ГЕнералисимус
Sacred, слово - страшна зброя . На мою думку, треба остерігатися таких подруг ,які можуть зробити "поштовх в спину"

Управление форумом :
п.№1 Администратор всегда ПРАВ!
п.№2 Обращатся в п.№1

SacredДата: Вторник, 25.03.2008, 16:29 | Сообщение # 6
ГЕнералисимус
Serg, ось і остерігаюсь..вона розкрила мені широко очі,за що я їй вдачна,я більш не довіряю людям,поки в них сама не переконаюся...

RivaДата: Вторник, 25.03.2008, 21:59 | Сообщение # 7
Генерал-майор
Sacred, правильно,але не можна бути надто підозрілим...

SacredДата: Вторник, 25.03.2008, 22:16 | Сообщение # 8
ГЕнералисимус
Riva, я не надто підозріла..я довіряю, але провіряю wink

СнежкаДата: Воскресенье, 13.04.2008, 23:53 | Сообщение # 9
Генерал-лейтенант
злі люди от і все

MaksДата: Суббота, 19.04.2008, 22:26 | Сообщение # 10
Полковник
Снежка, ти зла теж (((

дураки прут вперед, как идиоты, - и занимают лучшие места

СнежкаДата: Суббота, 19.04.2008, 23:20 | Сообщение # 11
Генерал-лейтенант
я згідно стуації,як до мене так і я до когось чи чогось

MaksДата: Суббота, 19.04.2008, 23:27 | Сообщение # 12
Полковник
тим часто помиляэшся

СнежкаДата: Суббота, 19.04.2008, 23:39 | Сообщение # 13
Генерал-лейтенант
можливо,а взагалі.....я не конфліктна людина

motsДата: Воскресенье, 20.04.2008, 09:05 | Сообщение # 14
Очень добрый админ!
Снежка, Гг...я заметил что не конфликтна особенно если тебя не по имени называют ....ЫЫ....Злая и фсё ....

MaksДата: Воскресенье, 20.04.2008, 14:50 | Сообщение # 15
Полковник
да-да - злая и всё! даже не разгаваривает теперь - злая . эй!кто там по-ближе - дайте Снежке сгущенки а то ВСЕ погибнем! SOS! sad

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Внимание ща проводиться очистка форума! Все модераторы почистите свои форумы. Старые темы в архив,или удаляйте это вам решать.
и про глупые ответы тоже не забывайте, сразу же косите если тема разговора пошла не по теме раздела!
©MOTS

Copyright MyCorp © 2024